Πλοήγηση

Επικαιρότητα

 
 
 

Φίλε Επισκέπτη.


Η COSMOS ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ δημιουργήθηκε το Νοέμβριο του 2002 από το δημοσιογράφο- επικοινωνιολόγο Νίκο Γαραντζιώτη και τη δημοσιογράφο Βούλα Τελώνη.
Είναι δε το απόσταγμα μιας 32χρονης καταξιωμένης και επιτυχημένης σταδιοδρομίας των δημιουργών της στο χώρο της Επικοινωνίας και της Δημοσιογραφίας.
Παρά το… νεαρό της ηλικίας της η COSMOS ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - βασισμένη στη μεγάλη εμπειρία των στελεχών της και των συνεργατών της - καθιερώθηκε αμέσως στο χώρο της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων με μεγάλη επιτυχία
Με σύνθημα της «Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ » μπήκε δυναμικά στο χώρο της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων αναλαμβάνοντας
μεγάλες δουλειές που είχαν ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΗΧΗΣΗ και έτυχαν ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ από όλα τα ΜΜΕ της χώρας
Τα άμεσα και επιτυχή αποτελέσματα των εργασιών που ανέλαβε, έκαναν αισθητή την παρουσία της στο χώρο της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων, όπου δεν είναι λίγοι εκείνοι που όπως λέει ο λαός μας
πουλούν φύκια …για μεταξωτές κορδέλες.
Η αρχή της COSMOS ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ είναι βασισμένη στο ρητό «Το Λακωνίζειν Εστί Φιλοσοφείν» και το «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΊΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ…».


Φίλε Eπισκέπτη Καλωσόρισες στο site μας.

Εδώ έχεις την ευκαιρία να βάλεις τα δάχτυλα σου επί τον τύπον των ήλων για να δεις το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ της κάθε δουλειάς που έχει αναλάβει η COSMOS ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ από το 2002 μέχρι σήμερα.
Η COSMOS ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ δεν περιορίζεται μόνο στην αναγραφή των ονομάτων  και των λογότυπων των πελατών της, κάτι που θα βρεις σε πολλά παρόμοια sites, αλλά παραθέτει και το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, πια ήταν η ΑΠΗΧΗΣΗ και ΠΡΟΒΟΛΗ που είχε η δουλειά μας σε ΟΛΑ τα ΜΜΕ της χώρας.
Δηλαδή στα Έντυπα ΜΜΕ, εφημερίδες (Αθηναϊκές, Επαρχιακές) Περιοδικά , στα Ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ και φυσικά στο Ιντερνετ που σύμφωνα με όλα τα υπάρχοντα στοιχεία τα αμέσως επόμενα χρόνια θα είναι και στη χώρα μας ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΜΕΣΟ στο χώρο της ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
                           ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ