2014-02-27 13:48:44

 

 

 

                                                Αθνα 27 Φεβρουαρου 2014

 

 

                       ΔΕΛΤΙΟ    ΤΥΠΟΥ

Υγεα και Ομορφι συνδυζει η να δυναμικ τεχνικ ‘‘nasal memory surgery’’, στην αποκατσταση της μτης προσφροντας ελκυστικ εμφνιση και ταυτχρονα ελεθερη αναπνο!

Τα αποτελσματα απ την εφαρμογ της νας τεχνικς παρουσιστηκαν στο  συνδριο 22nd Stuttgart advanced course for functional & aesthetic rhinoplasty, στην  Στουτγκρδη της Γερμανας και απσπασαν τον θαυμασμ πλαστικν χειρουργν απ λο τον κσμο.

«Με τη να αυτ πρωτοποριακ τεχνικ ρινοπλαστικς, αφαιρομε την ελχιστα απαρατητη ποστητα του πολτιμου ιστο της μτης και επαναδιαμορφνουμε το υπλοιπο με υψηλς εξειδκευσης μικροσκοπικ ρμματα, δνοντας κυριολεκτικ στους ιστος της μτης να μνμη με σκοπ να δημιουργηθε με απλυτη ακρβεια να νο ελκυστικ σχμα με ελεθερη αναπνο» αναφρει ο  πλαστικς χειρουργς  κ ρης Νταμγκας, Αναπληρωτς Διευθυντς στην κλινικ Πλαστικς Χειρουργικς του 251 Γενικο Νοσοκομεου Αεροπορας.

Η τεχνικ αυτ, σμφωνα με τον κ Νταμγκα, εκτς των καθαρ αισθητικν λγων εφαρμζεται στη διρθωση περιπτσεων, πως της αναπνευστικς δυσχρειας(βαλββα),σκολωσης ρινικο διαφργματος, αλλ και μιας  προηγομενης κακς ρινοπλαστικς, σε συνδυασμ με τη χρση χνδρινων μοσχευμτων  (που ο πλαστικς χειρουργς παρνει π.χ. απ το διφραγμα το αυτ).

 Κθε χρνο γνονται περισστερες απ 500.000 ρινοπλαστικς παγκοσμως, κατατσσοντας την επμβαση  στην 5η σειρ των αισθητικν επεμβσεων, εν στην Ελλδα  γνονται περπου 5000.

 «Η ιδανικ μτη σμερα, εναι η φυσικ μτη που ταιριζει απλυτα στο πρσωπο, εν παρλληλα χει τλεια αναπνο» προσθτει ο κ Νταμγκας.

Η ΚΑΛΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Σμφωνα με τους πλαστικος το αποτλεσμα στην ρινοπλαστικ χει μεση σχση με την καλ προετοιμασα και τον κατλληλο σχεδιασμ, λαμβνοντας υπψη λα τα χαρακτηριστικ του υποψηφου.

Τα χαρακτηριστικ  αυτ εναι  το σχμα και το μγεθος του προσπου, η σγκλειση της νω με την κτω γνθο, η δομ των οστν και των χνδρων της μτης, το πχος και ο τπος του δρματος , η ηλικα και φυσικ οι προσδοκες του υποψηφου.

 « Στα τομα που ρχονται στο ιατρεο κρατντας τη φωτογραφα μιας διασημτητας και ζητον να αποκτσουν την δια μτη, λμε τι η μτη αυτ μπορε να εναι ιδανικ για το συγκεκριμνο πρσωπο, αλλ σως να μην εναι η κατλληλη για το δικ τους» τονζει ο κ Νταμγκας.

Επομνως, η καλ επικοινωνα του υποψηφου πριν απ την επμβαση, με τον πλαστικ χειρουργ  εναι πολ σημαντικ  και για το προσδοκμενο αποτλεσμα.

   Η επμβαση γνεται με ολικ νρκωση, διαρκε μα με δυο ρες, εναι σχεδν ανδυνη και ο ασθενς παρνει εξιτριο την δια ημρα. Συνθως μετ την επμβαση χουμε παροδικ οδημα, εκχμωση γρω απ τα μτια, μικρ αιμορραγα. Η επνοδος στην εργασα  γνεται σε μα εβδομδα, εν χουμε  πλρη δραστηριτητα σε 2-3 εβδομδες και  πλρη αννηψη απ το οδημα σε 1 μνα.

           ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ  ΓΙΑ   ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

«Η ρινοπλαστικ μπορε να βελτισει την εμφνιση και την αυτοπεποθηση του ατμου, αλλ δεν αποτελε απ μνη της πανκεια για την τελειτητα του (ειδικ αν συνυπρχουν  κι λλες ατλειες, πως πχ υποπλαστικ πηγονι), οτε να αλλξει τον τρπο που το αντιμετωπζουν οι λλοι» καταλγει ο κ Νταμγκας.

τσι το τομο που ενδιαφρεται να βελτισει –και χι απαρατητα να τελειοποισει –την εμφνισ του, που εναι ψυχολογικ σταθερ κι χει ρεαλιστικς προσδοκες, εναι  νας καλς υποψφιος για ρινοπλαστικ.

Επσης, η επμβαση εκτελεται αν συνυπρχουν λειτουργικ προβλματα αναπνος (στραβ διφραγμα) κποια  συγγενς δυσμορφα (λαγχειλο).

Τλος, η ηλικα εναι μια σημαντικ παρμετρος στην επιλογ του υποψηφου. τσι  στους εφβους, επειδ δεν χει ολοκληρωθε η ανπτυξη του σπλαχνικο κρανου (γνεται γρω στα 17-18) και προσρχονται για επμβαση σως και απ  την επιθυμα των γονων, θα πρπει να συστνεται μια να εξταση σε μεταγενστερο χρνο.

www.damagas.gr. Τηλ. 2106455336, 6932222531

 

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ: COSMOS ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Νκος Γαραντζιτης τηλ. 6932232466, 210 5026051

E-MAIL: ngara@otenet.gr.     FAX:  210 5058795.  www. cosmosep. gr

FACEBOOK: Cosmos Επικοινωνα

TWITTER: COSMOS ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.